XXL UV vlakbed printer

De trots van onze beletteringsafdeling is de Agfa Anapurna M1600 printer. Met deze ultra hoge kwalitiet printer bedrukken wij vrijwel elk gewenst materiaal in kleine of hele grote oppervlakken tot een dikte van maar liefst 4,5 cm in een fotorealistische kwaliteit. Hiermee ontstaan ongekende mogelijkheden voor kantoor- of in-store decoratie, bewegwijzering, gevelreclame, informatie- en reclameborden, etc.
De materiaalkeuze is vrijwel onbeperkt: hout, karton, trespa, glas, spiegels, perspex, foamboard, aluminium, geborsteld aluminium, etc. De geprinte afbeeldingen of logo’s kunnen vervolgens in elke gewenste vorm worden uitgefreesd, waardoor een bijzonder reclame- of decoratie object ontstaat.

Foamboarden in
alle formaten 

Geschikt voor binnengebruik. Leverbaar in 5 of 10 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Foamboard is ultra-licht in gewicht en heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Foamboard is ook verkrijgbaar met een enkelzijdige kleeflaag zodat u de borden makkelijk op kunt plakken, bijvoorbeeld in een beursstand.

Learn More

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.