Wand decoraties

Fotobehang
Met fotobehang maak je een wand helemaal als nieuw. Er is voor ieder project een oplossing.  Fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien.

Naadloos fotobehang
Voorzie iedere wand van een unieke uitstraling. Voorbeelden zijn showrooms, kantoorruimtes of beursstands. Laat je creativiteit erop los en laat de wanden spreken.

Airtex® 
Leverbaar tot 4,94 x 20 meter, vuil- en waterafstotend. Airtex is ook brandvertragend en goed te gebruiken in openbare ruimtes.

Airtex® met voel- en zichtbare reliëf / structuur
Door de print op te bouwen in meerdere lagen maken wij fotobehang met een voel- en zichtbare structuur of patronen. Leverbaar tot 3,15 x 20 meter, vuil- en waterafstotend. Airtex is ook brandvertragend en goed te gebruiken in openbare ruimtes.

Structuur
Ons vliesbehang is ook makkelijk zelf  te plakken. Met een rolbreedte van ca. 125cm ben je lekker snel klaar. Het behang hebben we in 6 structuren (Stucco, leather, linnen, antique, japon en dune). We printen in hoge fotokwaliteit en ook weer op maat geleverd.

Muurstickers
Een mooi alternatief voor behang zijn muurstickers, fullcolour bedrukt, contour gesneden en voorzien van een speciale lijmlaag voor het plakken op lastige ondergronden.

Voor meer info of een offerte

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.