Promotioneel drukwerk

Promotie is een belangrijk onderdeel van een goed lopend bedrijf of evenement. Hoe pakt u het aan? Tegenwoordig heeft online media vaak de voorkeur: het is snel, goedkoop en eenvoudig. En promotioneel drukwerk? Dat is iets minder populair, maar een ijzersterke aanvulling en minder vluchtig dan online media. Voor u een groot voordeel, want met promotioneel drukwerk onderscheidt u zich. Folder, flyers en brochures mogen daarom zeker niet missen in uw communicatiemix.

KLD Graphics verzorgt uw promotioneel drukwerk van A tot Z. We denken als u dat wilt mee over uw middelenmix, het ontwerp en: we drukken het uiteraard. Hebben we een huisstijl waar we ons aan moeten houden? Of mag er iets helemaal nieuws op tafel komen? Wij helpen u uw doelgroep te verrassen met opvallend promotioneel drukwerk.

Voor meer info of een offerte

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.