Wand decoraties

Interieurfolie
Met interieurfolie veranderd bijna iedere ondergrond of oppervlakte super snel en eenvoudig in een totaal nieuw design. Keuze uit bijna 500 verschillende kleuren, patronen en structuren.

Horeca
Interieurfolie wordt graag gebruikt in hotels, restaurants ect. Omdat breek- en sloopwerk niet nodig is, is werken met interieurfolie veel schoner, sneller en stiller dan een traditionele renovatie. Omringende kamers kunnen doorgaans gewoon in gebruik blijven. Met een goede planning hoeven kamers soms helemaal niet geblockt te worden. Voor de horeca wrappen/plakken we intereurfolie op de meest uiteenlopende items. Denk aan: Deuren, deurposten, headboards, nachtkastjes, tafels, kozijnen, ect…

Keukens
Net een nieuw huis gekocht, maar de keuken is niet je smaak? Toe aan gewoon iets nieuws, maar is je keuken eigenlijk nog prima? Dan is wrappen met interieurfolie wellicht een optie. Maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en wij maken een passende offerte.

 Meubels
Zijn je meubels nog prima, maar wil je gewoon iets anders? Wil je een nieuwe salontafel, maar je vindt niets wat past bij de kast? Dan is wrappen met interieurfolie wellicht een optie. Maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en wij maken een passende offerte.

Bekijk de collectie op https://www.coverstyl.com/nl/collections voor het meest actuele aanbod.

Voor meer info of een offerte

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.