De beste keuze voor jouw werkkleding

Of je nou ZZP’er bent of een multinational, jij en je werknemers moeten veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarom is de belangrijkste eigenschap van goede werkkleding het bieden van bescherming. Daarnaast moet de kleding een comfortabele pasvorm hebben. In ons assortiment beschikken wij over jassen, t-shirts, polo’s, (werk)broeken, overhemden, truien en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoen.

Voor iedere branche de juiste kleding

Elke branche vraagt om een ander soort kleding of beschermingsmiddelen. Uiteindelijk kiezen veel van onze relaties voor uniformiteit, kwaliteit en veiligheid. Bedrijfskleding dient er professioneel uit te zien en moet voldoen aan de veiligheids- en hygiëne eisen. Maar daarnaast is het ook van belang dat de werkkleding een hoog draagcomfort heeft. Of het nou gaat om een reflecterende werkjas voor in de industrie of een blouse voor in de horeca, je vindt het in ons aanbod.

Bedrijfskleding personaliseren met logo

Alle bedrijfskleding kunnen wij in eigen productie voorzien van een logo, afbeelding of tekst. In onze textieldrukkerij hebben wij de mogelijkheid om grote aantallen kledingstukken te bedrukken en/of borduren. Het is al mogelijk om bedrijfskleding te laten bedrukken vanaf één stuk. De mogelijkheden zijn eindeloos, vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Nu tijdelijk Blåkläder werkkleding

met gratis bedrukking!

Bel 071 - 207 48 48 of mail naar info@kldg.nl

Onze merken:

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.