Uw relaties of collega’s verwennen met een lekker wijntje? Geef het een persoonlijke touch…

Mail voor info en prijzen

Offerte?  Bel of Mail!!!

Breng uw kerstgroet dit jaar op een originele manier: met een heerlijke wijn in een gepersonaliseerde wijndoos.

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren maar u kunt ook kiezen uit een van onze designs, die wij aanpassen naar uw eigen huisstijl.

-Fullcolour bedrukt in uw huisstijl
-Geheel eigen ontwerp geen probleem
-Persoonlijke boodschap mogelijk
-Extra foliedruk in spiegelgoud of -zilver
-Luxe afwerking in mat of glans laminaat
-Leverbaar vanaf 10 stuks
-Supersnelle 24u levering mogelijk

Wilt u de verpakkingen inclusief wijn? Dranken speciaalzaak Santhe Noordwijkerhout heeft drie mooie wijnen geselecteerd die erbij kunt bestellen. Bekijk hieronder de verschillende wijnen.

Quinta Alorna Blend

De Quinta da Alorna is een mooie blend geworden van o.a. Touriga Nacionalen Cabernet Sauvignon. De smaak zet vol en rond en heeft een mooi lange afdronk Deze wijn is goed te combineren bij stevige vleesgerechten zoals wild en hachee en bij stevige kazen. De wijn is nu mooi op dronk en makkelijk houdbaar tot wel vijf jaar na de oogst.

De Quinta da Alorna bestaat al sinds 1723, Quinta da Alorna onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van de wijnen die het produceert, maar ook is de Quinta van een uitzonderlijke schoonheid midden in Portugal in de buurt van Santarem. De wijnen zijn gemaakt van een selectie van de beste rassen en geproduceerd met behulp van nieuwe technologieën. De 280 hectare wijngaard, zijn verdeeld in Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouchet, Arinto en Chardonnay, Quinta da Alorna produceert wijnen van kwaliteit.

€ 7,43 excl. btw


Pietrosa Negroamaro

De wijn heeft een intens aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Deze negroamaro is een allemansvriend en gaat niet vervelen. Masseria Pietrosa Negroamaro past goed bij voorgerechten met vlees, wit vlees en gevogelte, rood vlees, stoofgerechten en kazen.

Masseria Pietrosa in Puglia is gelegen in San Marzano en werd in 1962 opgericht. De wijnen worden gemaakt door Filippo Baccalaro en zijn typerend voor het terroir. De uitmonstering van de wijnen is zeer stijlvol.
De wijngaarden zijn gelegen in San Marzano, Salento, Puglia en bevinden zich ongeveer 100 meter boven zeeniveau. De bodem bestaat voornamelijk uit klei. De oogst vindt eind september plaats en geschiedt volledig met de hand. Temperatuur gecontroleerde schilinweking, waarna de fermentatie plaatsvindt in roestvrijstalen vaten. 

€ 5,78 excl. btw


Xenysel Pie Franco Mona

Deze volle en fruitige wijn is gemaakt van de monastrell druiven van zeer oude stokken! Pie Franco wil zeggen dat de de wijnstokken nog origineel (Pre Phyloxera) zijn en dus niet geënt op Amerikaanse onderstokken. De wijn heeft heerlijke aroma’s van bes, braam en pruim. Een wat gecompliceerde kruidigheid met veel fruit en extract. De afdronk is lang met een hintje kruidnagel. Stevig maar soepel. Heerlijk bij stoofschotels, gegrilde vleesgerechten en alle gekruide vleesgerechten van de barbeque.

José María Martínez Verdú was de vijfde generatie die in plaats van druiven verbouwen in 2006 ook wijn ging maken. Uiteraard was er veel kennis van de wijngaarden omdat deze al vijf generaties werd verbouwd. De naam Xenysel komt van de initialen van zijn dochters, Xenia, Nydia en Selene. Het estate maakt gebruik van zowel Amerikaans als Frans eiken. Dankzij een zeer strenge selectie geeft de Monastrell druif wijnen met veel kracht, elegantie en balans.

€ 8,26 excl. btw


Translate »