Previous
Next

Verpakkingen

Wij produceren gepersonaliseerde verpakkingen al vanaf een oplage van 10 exemplaren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit een standaard ontwerp , een standaard ontwerp aangepast naar uw eigen huisstijl of een volledig eigen ontwerp.

Wijndoos bedrukt

Het geven van cadeaus is een geweldige manier om een goede relatie met mensen op te bouwen, omdat dit hen kan laten zien hoeveel ze voor je betekenen. In feite hoeft het niet beperkt te blijven tot je directe familie of een speciaal iemand. Je zou je zakenpartners geschenken kunnen geven als teken van waardering voor hun harde werk. Het is echter essentieel dat je een aantal zaken in overweging neemt voordat je een geschenk voor ze koopt.

Cadeauverpakkingen

cadeaudoosje bedrukt
Cadeauverpakkingen met handvat
Gondeldoosjes met handvat
Doosje met striksluiting

Deze bedrukte geschenkdoosjes worden gemaakt van hoogwaardig karton. Deze geschenkdoos kan veilig gebruikt worden als verpakking voor lichte objecten. Het product wordt plano (ongevouwen) geleverd. De bedrukking en afmetingen kunnen naar wens worden aangepast.

Wijndozen

Wijndoos met opdruk
Wijndoos met opdruk
Wijndoos met opdruk
Wijndoos met opdruk
Wijndoos met opdruk

Dit product is perfect als aanvulling op relatiegeschenken en tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook voor de rest van het jaar!De wijndozen zijn leverbaar in standaard formaten, maar ook naar wens aan te passen.

Vraag direct een offerte aan

Bel ons 071 - 207 48 48
Openingstijden
Maandag-vrijdag 09:00 - 18:00, zaterdag 9:00 - 13:00

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.