Previous slide
Next slide

Textieldruk

Wil je graag bedrijfskleding bedrukken om zo jouw bedrijf te promoten en te helpen groeien? 

 

Een bedrijfskledingstuk bedrukken is een goed idee en nuttig voor de gebruiker. Het wordt altijd gewaardeerd als geschenk. Je kunt bedrijfskleding laten bedrukken en schenken aan potentiële klanten om jouw merk te versterken. Of deel ze uit aan zakenpartners en werknemers om hen te bedanken voor hun inzet. Hoe dan ook, bedrijfskleding bedrukken goedkoop bij Loopper is garantie voor succes. Bestel direct of vraag een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je alles over bedrijfskleding drukken. Textieldruk is een vorm van zeefdruk, speciaal voor het bedrukken van stoffen producten zoals bedrijfskleding, tassen, jassen, veiligheidshesjes en meer. Textieldruk heeft een lagere resolutie dan vlakzeefdruk, maar levert prima resultaten op wanneer de teksten, het logo of de afbeelding niet te klein zijn. Textieldruk is mogelijk in meerdere kleuren.

Maatwerk in verpakkingen
Door de technologische vooruitgang wordt maatwerk in verpakkingen steeds meer bereikbaar. Met een geavanceerde softwareoplossing passen wij standaard verpakkingen snel en eenvoudig naar wens aan in uitstraling en vorm, of we maken een geheel nieuw ontwerp. Met de 3D-module maken wij gemakkelijk een digitale mok-up van het uiteindelijke resultaat. Met ons uitgebreide machinepark produceren wij verpakkingen in kleine en grote oplages. Met de digitale technieken is zelfs gepersonaliseerd geen probleem.

Collectie 2023

Zie de gehele collectie online

Voor meer info of een offerte

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.