Open dag KLD Graphics

Als familiebedrijf en lichtdrukkerij ruim 60 jaar geleden gestart, zijn wij inmiddels doorgegroeid naar een toonaangevend productiebedrijf binnen de grafische industrie. Wij zijn uniek in het samenbrengen van diverse processen binnen het grafische vak. Vanuit onze eigen printproductie en signstudio streven wij ernaar om constant te blijven innoveren en het beste maatwerk te leveren aan de meest uiteenlopende afnemers.  

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij ons? 
Dat kan op vrijdag 1 september 2023! We zijn verheugd om je daar voor uit te nodigen. 

Wij willen graag laten zien hoe het eraan toe gaat bij ons op de werkvloer. Tijdens onze open dag laten we je niet alleen kennismaken met de recente uitbreidingen in ons machinepark, maar ook alle bestaande processen waar wij ons inmiddels wel specialisten in mogen noemen. 

 

Een aantal punten uitgelicht: 

Kleding bedrukken: maak kennis met onze nieuwste technologie voor textielbedrukking. We tonen je hoe we met behulp van het DTF-proces de meest uiteenlopende ontwerpen op textiel kunnen drukken. Dit proces maakt het tevens mogelijk om vanaf oplage 1 tot honderdtallen dezelfde druktechniek te gebruiken in een ongeëvenaarde kwaliteit. 

Digitaal stansen: De aanschaf van een nieuwe snijtafel met een werkgebied van 70x100cm en vooral de automatische doorvoer zorgen ervoor dat we print- en drukwerk in hoog tempo op diverse manieren kunnen afwerken. Je moet hierbij denken aan o.a. contour-snijden, rillen en stansen van verpakkingen. Deze techniek zorgt ervoor dat we minimale instelkosten hebben en we dus van oplage 1 tot grote oplages, zelfs gepersonaliseerd drukwerk, voordelig kunnen afwerken en dat met ook een enorm korte doorlooptijd. 

Packaging design: Uniek in onze branche (voor zo ver wij weten) is, dat wij beschikken over speciale software en knowhow voor 3D-ontwerp van verpakkingen en displays. Deze software maakt het vroegere knippen en plakken van ontwerpmodellen compleet overbodig. Ontwerp en aanpassingen doen is in deze software voor onze specialisten een fluitje van een cent. Dit scheelt niet alleen heel veel tijd, maar drukt ook enorm de kosten in het ontwerpproces. Samen met onze nieuwe snijplotter biedt dit kansen die eerder niet voor mogelijk werden gehouden. 

Reliëf printen: We printen alweer een tijdje met onze 320cm brede UV-printer. Met de nieuwe LED-technologie hebben we niet alleen het aantal te verwerken materialen flink uit kunnen breiden, maar door de extreme uitharding van de inkten kunnen we nu ook reliëf opbouwen in de print. Dit wordt ook wel 2,5D printen genoemd. Hiermee kunnen we voel- en zichtbare structuren aanbrengen in de print. Dit wordt steeds vaker ingezet voor prints voor in interieurs of bewegwijzering. 

Carwrap: Sinds enige tijd hebben wij de nieuwe lijn carwrap films van Omega Skinz aan ons assortiment toegevoegd. Deze folies onderscheiden zich door de opbouw in meerdere lagen. Dit geeft een hele mooie diepte in de kleur en samen met de speciale zelf-helende eigenschappen zorgt deze folie ervoor dat je niet alleen een unieke auto rijdt, maar ook langdurig van je carwrap kunt genieten.  

 

Naast live demonstraties van de diverse productie en montage processen kunt u kennis maken met onze ontwerpers en productie-experts. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te inspireren met hun creatieve ideeën. 

Profiteer tevens van de gelegenheid om te netwerken met andere professionals en bedrijven uit de branche.
De open dag biedt een uitstekende kans om nieuwe contacten te leggen.
 

 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze open dag! 

 

Datum: 1 september 

Tijd: 14.00 tot 18.00u 

Locatie: Delfweg 14b, Noordwijkerhout 

  

Met vriendelijke groet, 

Team KLD Graphics 

 

 

 

 

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.