Vorige slide
Volgende slide

Kerstpakketten

Wil jij je personeel, je klanten of je andere zakelijk relaties ook dit jaar weer verrassen met een leuk kerstgeschenk? Waarom laat je dan niet een mooie verpakking bedrukken? Een verpakking volledig in kerstsfeer en de mogelijkheid voor een persoonlijke touch. Zo is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op een verpakking te zetten. Perfect als leuk en origineel kerstgeschenk!

Paling of Zalmpakketten

De Kerstpakketten van Boschypaling. Al jaren een groot succes. De vakmensen van Boschypaling uit Katwijk roken dagelijks heerlijk paling en zalm, nog op de authentieke wijze boven een knappend eikenvuurtje, daarbij streven ze voortdurend naar de hoogste kwaliteit en dat proef je.
Wij verzorgen hierbij het ontwerp en de productie van de unieke geschenkverpakkingen.

Fles wijn met prachtige kerst verpakking

Een wijnfles voorzien van een prachtige verpakking, volledig in de stijl en sfeer van Kerstmis. Maak je kerstgeschenk vervolgens echt persoonlijk door het logo van je bedrijf op de verpakking te drukken, voor een echt uniek zakelijk kerstgeschenk. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de ruimte op de verpakking te vullen met foto’s van je personeel, zodat je hen middels een uniek origineel kerstgeschenk kunt bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Is ook weer een keer heel wat anders dan de standaard kerstpakketten met pasteitjes en ragout!

“goede wijn is degene die jij lekker vind”

Onze wijn kenner

Wijnpakket

met 1 fles wijn

Al vanaf € 15,- per stuk

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Onze zalm wordt op authentieke wijze gerookt en verwerkt,
met passie liefde en ambacht. Rechtstreeks uit eigen rokerij uit Katwijk.

Boschypaling

Zalmpakket

met gerookte zalm

een Heerlijke gerookte zalm van Boschypaling uit Katwijk met een unieke verpakking bedrukt met jou logo of tekst erop.

Al vanaf € 27,25 per stuk

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Onze paling wordt op authentieke wijze gerookt en verwerkt,
met passie liefde en ambacht. Rechtstreeks uit eigen rokerij uit Katwijk.

Boschypaling

Palingpakket

met gerookte paling filet

Een Heerlijke gerookte paling filet van Boschypaling uit Katwijk met een unieke verpakking bedrukt met jou logo of tekst erop.

Al vanaf € 15,63 per stuk

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Bierpakketten
in een stevige kerst verpakking

Geef je personeel of zakenrelaties deze kerst een orgineel cadeau met een persoonlijke touch! Zoals een bierpakket bedrukt met hun logo, naam of een persoonlijke tekst. De speciaalbiertjes in onze pakketten worden geselecteerd door een echte kenner. Speciaalbiercafé Van Der Geest heeft een selectie gemaakt van de lekkerste, lokale biertjes. En wij pakken ze voor je in in jouw gepersonaliseerde geschenkverpakking. Wij bieden pakketten aan in verschillende formaten en uitvoeringen. Zo hebben we pakketten met  6 flesjes of 12 flesjes. 

Bierpakket

met 6 of 12 speciaalbieren

Heerlijke speciaalbieren uit de regio, deze bieren zijn geselecteerd door onze bier kenner van Speciaalbier cafe van der Geest uit Noordwijkerhout. De speciaalbieren zijn verpakt in een stevige verpakking met een handvat. De verpakking worden bedrukt met bedrijfs logo en een persoonlijke boodschap. Wil je toch een eigen ontwerp/huisstijl, geen probleem wij ontwerpen ook op maat.

Al vanaf € 17,50 per stuk

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.