Creëer, renoveer of transformeer uw muren en meubels met
INTERIOR DESIGN FILMS

interior design films

Meubels

Als je toe bent aan een look en je hebt geen zin of tijd om een geheel nieuw interieur aan te schaffen, is het laten wrappen met folie een hele goede oplossing.

interior design films

Muren

Upgrade of restyle je interieur met ‘Interior Design Films’ van KLD Graphics. Of het nu gaat om een winkel, kantoor, keuken of hotelkamer, met een keuze uit ruim 250 kleuren en designs is altijd iets wat bij jou stijl past. Naast meer dan 60 Hout Designs,  zijn er ook Solid Colors, Natural Stone, Metallics, Glitter, Fabrics en Leather Look. Zie hieronder…

interieur folie

Thuis of op het werk...

Onze gecertificeerde monteurs wrappen je interieur niet alleen in de ‘Interior Design Films’, maar vaak worden ook standaard carwrap folies gebruikt vanwege de grote keuze in kleuren en uitstralingen.

Kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Ontdek de kleuren en designs

Hieronder vindt een overzicht van de beschikbare kleuren en designs. Als je kleur niet op voorraad is, is deze binnen enkele dagen te leveren. Kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie

Klik op onderstaande kleurkaarten voor een idee wat er mogelijk is

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.