Drukwerk

U kunt bij ons in kleine en grote oplage bestellen.

Flyers, Folders, Posters, Briefpapier, Visitekaartjes, Menu Kaarten, Magazines, Brochures, Affiches en Verpakkingen.

Flyers

Bereik je doelgroep snel en voordelig met een flyer. Flyers drukken is een efficiënte manier om je boodschap onder een groot publiek te verspreiden. En bij KLD Graphics kun je flyers laten drukken in precies het formaat dat past bij jouw boodschap. Bij KLD Graphics bieden we een ruim aanbod materiaal aan, van gerecycled papier tot houtvrij gesatineerd of metallic papier en van 80g/m² tot 400g/m².

Het design van je flyer bepaal je natuurlijk helemaal zelf, en ook daarbij is er heel veel mogelijk. Laat je flyers drukken met bedrukking aan één of beide zijden en kies voor een mooie afwerking om extra op te vallen. Extra glans, mat, spot UV of helemaal niets: als je flyers drukken laat, bepaal je dat helemaal zelf.

Meer info

 

Brochures

Heb je een mooie boodschap? En kan je die boodschap gewoonweg niet kwijt op een flyer of gevouwen folder? Laat dan full colour brochures of magazines drukken. Eén van de voordelen? Je kan er zoveel informatie in kwijt als je wilt. Van aanbiedingen en productfoto’s tot nieuwtjes en zelfs uitgebreide verhalen, waarin je jouw relaties of (potentiële) klanten écht kennis laat maken met jouw bedrijf. 

Waar het doel van een brochure duidelijk commercieel is, kan je met een magazine wat meer de diepte in. Daarin heb je heel veel verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar een brochure die je kunt uitdelen op een beurs of ander zakelijk event? Of zie je graag jouw eigen flitsende glossy op de koffietafel? Ook als productcatalogi, programmaboekjes, personeels- en clubbladen, klantmagazines en naslagwerken zijn onze brochures & magazines bij uitstek geschiktderen door jouw eigen jubileummagazine, vol verhalen over de geschiedenis van jouw bedrijf. Of een eigen glossy full colour magazine of sportief clubblad. We doen het allemaal hier!

Meer info 

Zakelijk drukwerk

Zakelijk drukwerk is letterlijk het visitekaartje van jouw bedrijf tegenover je klanten, partners en leveranciers. Een folder, flyer of volledig magazine heeft (ongemerkt) een grote invloed op de sfeer die jouw bedrijf overbrengt op klanten. Lettertype, vormgeving, beeldmateriaal en dergelijke zijn allemaal onderdeel van het gevoel dat jij wil overdragen op jouw (potentiële) klanten. Verzorgd drukwerk in jouw eigen huisstijl oogt niet alleen professioneel, maar zorgt ook voor consistentie. Klanten herkennen hierdoor jouw bedrijf. Over het algemeen wordt er sneller gekozen voor een bekend gezicht dan een onbekende.

Meer info

drukwerk

Promotioneel drukwerk

Promotie is een belangrijk onderdeel van een goed lopend bedrijf of evenement. Hoe pakt u het aan? Tegenwoordig heeft online media vaak de voorkeur: het is snel, goedkoop en eenvoudig. En promotioneel drukwerk? Dat is iets minder populair, maar een ijzersterke aanvulling en minder vluchtig dan online media. Voor u een groot voordeel, want met promotioneel drukwerk onderscheidt u zich. Folder, flyers en brochures mogen daarom zeker niet missen in uw communicatiemix.

KLD Graphics verzorgt uw promotioneel drukwerk van A tot Z. We denken als u dat wilt mee over uw middelenmix, het ontwerp en: we drukken het uiteraard. Hebben we een huisstijl waar we ons aan moeten houden? Of mag er iets helemaal nieuws op tafel komen? Wij helpen u uw doelgroep te verrassen met opvallend promotioneel drukwerk.

Meer info

Familie drukwerk

We hebben een eigen ontwerpstudio waar geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en ander familiedrukwerk, zoals jubileumkaarten wordt bedacht en ontworpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aangeleverde foto in het ontwerp op te nemen. De tekst, foto’s en de lay-out mag je natuurlijk ook helemaal zelf vormgeven en ontwerpen. Voordat wij beginnen met de productie ontvangt u een drukproef met tekst en afbeeldingen ter controle, zodoende weet je altijd vooraf hoe de kaart er uit komt te zien. Natuurlijk kun je altijd een afspraak maken met één van onze ontwerpers om samen in de studio tot een uniek eigen ontwerp te komen.

Meer info

Horeca drukwerk

KLD Graphics levert drukwerk aan verschillende horecabedrijven. Van een klein restaurant tot aan een groot hotel. Een mooi stukje horeca drukwerk is enerzijds functioneel en draagt anderzijds bij aan de beleving van je gasten. Met ons drukwerk helpen wij je graag om jouw horecabedrijf net even die mooiere uitstraling te geven. Dit begint veelal bij de menukaart en kan verder doorgevoerd worden in zaken als branded bierviltjes en botervelletjes. Aan restaurants leveren wij ook placemats en tafelpapier. Tafelpapier is een goedkoop alternatief voor tafellinnen en is tevens te bedrukken met uw eigen logo en/of patroon. Aan zaalbedrijven leveren wij (unieke) entreekaarten en aan hotels leveren wij mooie deurhangers.

Meer Info

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.