Automatische handdesinfectie dispenser met extra groot 21,5 inch display voor aan de wand of op een standaard

Digitale handdesinfectie dispenser

De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.

De dispenser is uitgevoerd in een robuuste aluminium case, met een 5Ltr tank en kan ingezet worden met diverse vormen van desinfectie. Bijv. Gel, lotion en 80% alcohol.
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van een hotel, zorginstelling, winkel of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, nieuws of bewegwijzering, maar ook bijvoorbeeld een instructievideo.

Beheren op afstand

De content op het scherm kan altijd gewijzigd worden en zelfs automatisch worden aangepast door onze smart publishing tool. Het scherm beschikt over een ingebouwde media player met Wi-Fi, daarmee kunnen wij, vanuit huis, campagnes voor u maken. Voor grote bedrijven, ketens of organisaties met meerdere vestigingen, kunnen we de schermen daarom – op afstand – centraal aansturen.

Actuele informatie

De dispensers kunnen perfect worden ingezet om actuele berichten onder de aandacht te brengen. Het is ook mogelijk om de dispensers te customizen, door deze bijvoorbeeld te voorzien van een logo.

Voordelen

– Betere naleving van de hygiëne – maatregelen.
– Klanten informeren over geldende regels en drukte in de ruimte.
– Ook na de 1,5 m samenleving breed inzetbaar.
– Makkelijk in te zetten als bijv. bewegwijzering.
– Diverse apps en RSS feeds; Nu.nl, het weer, NS reisinfo
– Adverteren; naast waarschuwingen kunnen ook producten of
    diensten onder de aandacht worden gebracht.

Ondersteuning bij naleving van geldende corona maatregelen

Nu het regelmatig desinfecteren van onze handen heel normaal is geworden is deze dispenser de ideale gelegenheid om uw boodschap over te brengen naar uw bezoekers en ze tegelijkertijd dat extra beetje hygiene te bieden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De dispenser kan met de extra optie People Counter worden gebruikt, die op het scherm bij een ingang van een winkel of andere gelegenheid toont hoe druk het is op dat moment. Dit werkt als een stoplicht systeem. Daarnaast kan de daar geldende regelgeving op het scherm aangegeven worden en bijvoorbeeld dat bezoekers voor het binnengaan eerst hun handen moeten desinfecteren. Als de maatregelen straks weer worden versoepeld, zal de dispenser zijn functie behouden. We hebben nog wel een tijd te maken met het coronavirus. De dispenser is daarom een goede toevoeging om ook in de toekomst een betere hygiëne te waarborgen.
Meer info en prijzen

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.