Corona producten

Wij bieden verschillende producten aan om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan zoals veiligheidshesjes, banners en vloerstickers (ook voor buiten). Al onze producten kunnen naar wens worden aangepast. Zo kunt u de producten bijvoorbeeld in uw eigen huisstijl kleur bestellen en ook het formaat kunnen we naar wens aanpassen.

‘Digitale’ Handdesinfectie dispenser

Automatische handdesinfectie dispenser met extra groot 21,5 inch display voor aan de wand of op een standaard

De combinatie van een digital signage scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met bezoekers verbeterd.

meer informatie

PURE ZONE Antimicrobieel laminaat

De antimicrobiële film PUREZONE® is een
geschikte en betrouwbare oplossing die 24/7 voldoet aan de eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Deze technisch hoogwaardige folie zorgt voor een effectieve en duurzame bescherming van openbare ruimtes, gebouwen en openbaar vervoer. Het kan worden toegepast onder alle omstandigheden en op alle locaties met hoge hygiënische eisen, zoals cleanrooms, koelruimtes, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, voedingsindustrieën.  

meer informatie

Vloerstickers

U kunt bij ons vloerstickers bestellen voor elke ondergrond. Zowel voor buiten als binnen. Denk bijv. aan stickers om 1,5 meter afstand aan te geven, pijlen of “wacht hier stickers”. 

We hebben speciale stickers voor buiten op straat, gladde vloeren en tapijt. Alle stickers zijn anti-slip en kunnen makkelijk verwijderd worden.

Veiligheidshesjes

Wij bieden veiligheidshesjes in diverse kleuren en maten, u kunt er ook voor kiezen om uw bedrijfslogo er op te laten drukken. 


banners en posters

Wij bieden diverse posters en banners aan waar de corona maatregelen op aangegeven staan.  De ontwerpen kunnen aangepast worden naar uw eiegen huisstijl.
Mondkapjes met bedrukking

Mondkapjes bedrukt met uw eigen tekst of logo

meer informatie

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.