Under Construction

Wij werken hard aan onze website!

Acrylaat prints

Reclameborden met een kraakheldere boodschap of foto’s met een luxe uitstraling. Met acrylaat, oftewel acrylglas, maken we een prachtig promotiemiddel voor je, precies zoals jij het wilt. Het transparante acrylaat kunnen we gedeeltelijk of geheel voorzien van een print met een extra dekkleur. We brengen de afbeelding gespiegeld aan de achterkant aan, zodat je prachtige kleuren krijgt en de afbeelding beschermd is tegen beschadigingen. Acrylglas is dus geschikt voor zowel binnen als buitengebruik, bijvoorbeeld als decoratief, transparant gevelpaneel. De opaal uitvoering met een melkwit oppervlak wordt vaak gebruikt voor lichtbakplaten of lichtreclame.

Acrylaat heeft veel verschillende namen. Een van de bekendste namen is plexiglas, maar perspex en acrylglas komen ook vaak voor. Acrylaat is een van de meest veelzijdige kunststof soorten. Onovertroffen helder, weersbestendig, vormbaar en in veel kleuren en uitvoeringen leverbaar. Naast de glasheldere variant, bestaat er ook acrylglas met een matte afwerking. De zogenaamde Dual Satin plaat heeft een satijnen afwerking en combineert de uitstraling van matglas met de voordelen van acrylaat.

Voor meer info of een offerte

KLD Graphics gebruikt cookies om u beter en persoonlijker van dienst te zijn. Daarnaast zetten we cookies in om de website goed te laten functioneren en om anonieme informatie te verzamelen waarmee we de website kunnen verbeteren.
Door op ‘Akkoord’ te klikken geeft u hier toestemming voor.