Uw relaties of collega’s verwennen met een lekker wijntje? Geef het een persoonlijke touch…

Wij produceren gepersonaliseerde wijndozen in kleine en grote oplage. U kunt kiezen uit een van onze ontwerpen, dat wij kunnen aanpassen naar uw eigen huisstijl, of een geheel eigen ontwerp aanleveren/ door ons laten verzorgen.

Specificaties:
-Fullcolour bedrukt in uw huisstijl
-Geheel eigen ontwerp geen probleem
-Persoonlijke boodschap mogelijk
-Extra foliedruk in spiegelgoud of -zilver
-Luxe afwerking in mat of glans laminaat
-Leverbaar vanaf 10 stuks
-Supersnelle 24u levering mogelijk

De wijnverpakking is verkrijgbaar is twee maten:
– 75x75x325 mm (standaard maat, geschikt voor 75cl fles)
– 80x80x305 mm 

Wilt u de verpakkingen inclusief wijn? Dranken speciaalzaak Santhe heeft drie mooie wijnen geselecteerd waar u uit kunt kiezen. 

GET STARTED NOW

Quinta Alorna Blend 2018 – € 8,99

De Quinta da Alorna bestaat al sinds 1723, Quinta da Alorna onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van de wijnen die het produceert, maar ook is de Quinta van een uitzonderlijke schoonheid midden in Portugal in de buurt van Santarem. De wijnen zijn gemaakt van een selectie van de beste rassen en geproduceerd met behulp van nieuwe technologieën. 

Het is een mooie blend geworden van o.a. Touriga Nacionalen Cabernet Sauvignon.
De smaak zet vol en rond en heeft een mooi lange afdronk. Deze wijn is goed te combineren bij stevige vleesgerechten zoals wild en hachee en bij stevige kazen. 

De wijn is nu mooi op dronk en makkelijk houdbaar tot wel vijf jaar na de oogst

Pietrosa Negroamaro – € 6,99

Masseria Pietrosa in Puglia is gelegen in San Marzano en werd in 1962 opgericht. De wijnen worden gemaakt door Filippo Baccalaro en zijn typerend voor het terroir. De uitmonstering van de wijnen is zeer stijlvol.

De wijn heeft een intens aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Deze negroamaro is een allemansvriend en gaat niet vervelen.
Masseria Pietrosa Negroamaro past goed bij voorgerechten met vlees, wit vlees en gevogelte, rood vlees, stoofgerechten en kazen.


Xenysel Pie Franco Monastrell – € 9,99

José María Martínez Verdú was de vijfde generatie die in plaats van druiven verbouwen in 2006 ook wijn ging maken. Uiteraard was er veel kennis van de wijngaarden omdat deze al vijf generaties werd verbouwd.


Deze volle en fruitige wijn is gemaakt van de monastrell druiven van zeer oude stokken! Pie Franco wil zeggen dat de de wijnstokken nog origineel (PrePhyloxera) zijn en dus niet geënt op Amerikaanse onderstokken. De wijn heeft heerlijke aroma’s van bes, braam en pruim. Een wat gecompliceerde kruidigheid met veel fruit en extract. De afdronk is lang met een hintje kruidnagel. Stevig maar soepel. Heerlijk bij stoofschotels, gegrilde vleesgerechten en alle gekruide vleesgerechten van de barbeque.


Translate »