STE9050.jpgPolo’s

Bij KLD Graphics kun je een polo bedrukken geheel naar eigen wens, wij kunnen namelijk polo’s bedrukken met jouw eigen gekozen tekst of afbeelding. Bij ons geen gedoe of hoge kosten. Wist je trouwens al dat je een Polo kunt bedrukken in kleine oplage, alle artikelen zijn gewoon per stuk te bestellen!
Polo’s bedrukken voor jezelf of als cadeau

Polo´s bedrukken is leuk als je eens echt unieke kleding wilt, met een zelfgekozen foto en tekst. Je kunt een polo bedrukken met je naam of een grappige of inspirerende uitspraak (zoals ‘Ik word een grote zus’), maar polo’s bedrukken kan uiteraard ook met een leuke afbeelding of mooie foto. Omdat een polo bedrukken bij ons erg goedkoop is, is het ook leuk als cadeau. Een polo bedrukken met een opvallende tekst zet iemand toch in het middelpunt van de belangstelling. Een polo (maar ook andere t-shirts) kun je bedrukken aan de voor- en achterkant, en er kan ook bedrukking geplaatst worden op de mouwen.
Professioneel ogende bedrijfskleding bedrukken doen wij ook, of het nu om representatieve kleding (polo’s bedrukken met een logo of bedrijfsnaam bijvoorbeeld) gaat of om werkkleding.

 


 

Translate »