Consoles/Zuilen

Consoles

Als basis heeft u een groot aantal staanders ( zie hieronder afgebeeld), waartussen u diverse soorten profielen en panelen kunt bevestigen. Talrijke accessoires, zoals bovenbalken, sierkappen, voeten, etc. completeren het programma.


Zuilen

Een zuil voor uw pand is een prachtige introductie van uw bedrijf. Want er is geen imposantere manier te bedenken om uw logo te laten prijken.


T100047_Zuil T100 Onverlicht De Willaert

Een pracht van een zuil voor het middensegment. Geleverd in een groot aantal uitvoeringen, waaronder ook verlicht. Het fraai vorm gegeven frame zorgt voor een stevige bescherming van de fronten. De curve-vorm geeft de zuil een chique karakter.


T200048_Zuil T200 Curve-vormig Onverlicht

Het neusje van de zalm op het gebied van zuilen. De mooie, omgezette kappen ( boven en onder) zorgen ervoor dat de zuil heel goed bestand is tegen zeer harde wind. De modulaire opbouw geeft u de mogelijkheid om de fronten makkelijk uit te wisselen. En we gaan tot 6000 mm hoogte met deze curve-vormige zuil.


T200 plat048_Zuil T200 Plat Lichtkrant

Ook een platte zuil behoort tot de mogelijkheden bij een T200 zuil. De platte fronten worden links en rechts begrensd door het mooi geronde profiel. Met dit type zijn oook hele brede zuilen mogelijk. De 4 mm dikke di-bond fronten zorgen voor een zeer grote windbestendigheid. Bij deze zuil is het eenvoudig mogelijk om displays e.d. in te bouwen.

 


T300049_Zuil T300 Kock

De platte T300 is door zijn doordachte opbouw een budgetvriendelijke zuil. De staanders van 120 x 30 mm lopen door rondom de 4 mm dikke fronten van composiet plaat. De platte uitvoering speelt goed in op de groeiende vraag naar strakkere vormen.


T10051_Zuil T10

Deze zuil is volledig opgebouwd uit di-bond platen, die rond een robuust aluminium frame worden bevestigd. De zuil is zonder meerprijs in een aantal heldere kleuren leverbaar. Door zijn geringe dikte van 80 mm en de strakke vorm heeft hij een hedendaagse-look.


T20051_Zuil T20

De T20 is een leuke, eigentijdse zuil voor een mooie prijs. De uiteinden zijn staanders van 50 mm vierkant. Daartussen ligt een frame, van 20 mm dik, met daarop aan 2 zijden een composiet plaat. De vierkante staanders steken dus mooi stevig uit en geven de zuil een elegant uiterlijk.


T60 – 2 paals050_Zuil T60 2-paals

Wanneer een wat lichtere en ranke zuil gewenst is, is deze zuil een uitkomst. Boven en onder fraai afgewerkt met omgezette kappen, net als zijn grote broer de T200. Ook leverbaar in een deels-verlichte versie.


T60 – 1 paals050_Zuil T60 1-paals

 

Deze 1-paals zuil is zeer geschikt voor die plaatsen waar een 2-paals zuil te zwaar is. Zonder concessies te doen aan de stevigheid heeft u met deze zuil een chique imgae-builder. Ook zeer geschikt in combinatie met de grote zuilen, als bijv. een richtingsbord.


Translate »