Maar liefst 7 systemen!

Met trotst bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 7 verschillende bewegwijzeringssystemen voor binnen.
Ieder systeem heeft zijn karakteristieke vorm en eigenschappen. Van robuust tot minimalistisch.

 


054_Systeem U samengesteld bord groot formaatSysteem U

Systeem U is een volledig modulair op te bouwen systeem voor permanente belettering. De basis wordt gevormd door panelen in 8 verschillende hoogten ( van 31 t/m 248 mm), , die afgewerkt worden met aluminium zijprofielen of kunststof kappen. Een compleet systeem, waarmee ook haaks-op-de-muur-, hang-, aan/afwezig-, en richtingsborden zijn te maken.


Systeem P052_Systeem P Uni-bord

Systeem P is een systeem dat geschikt is voor inserts. Eenvoudig qua vorm en rank om te zien, omdat zonder afdekkappen wordt gewerkt. Mede door het UNI profiel is een komplete bewegwijzering te realiseren. Van het kleinste deurbordje tot het grootste overzichtsbord.


062_Systeem IX UNI bord

Systeem iX

Systeem iX is ook een systeem voor inserts. De borden worden kops afgewerkt met een fraai vorm gegeven kunststof ( bij de grote borden met een aluminium) kap. Door het nieuwe iX UNI profiel is een komplete bewegwijzering te realiseren tot in de kleinste details.


053_Systeem F Wand

Systeem F

Systeem F is een zeer plat en rank systeem. De dikke beschermplaat, waarachter uw insert komt, klemt zich vast in de minutieuze sponning van het aluminium frame. Het systeem is zeer goed bestand tegen vandalisme, omdat de beschermplaat slechts met een zuignap te verwijderen is.


053_Systeem Q

Systeem Q

Systeem Q is een heel apart systeem omdat het uit glanzend kunststof wordt gemaakt. De insert zit achter een deurtje dat eenvoudig te openen is door licht te drukken aan de boven en onderzijde. In 6 maten leverbaar.


053_Systeem C

Systeem C

Systeem C is een tijdloos systeem dat in te passen is in ieder interieur. In de klemblokken kan namelijk ieder denkbaar materiaal worden bevestigd, dus ook materiaal dat elders in het interieur verwerkt zit. Een eenvoudig maar zeer funktioneel systeem dus.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Systeem I


Translate »